Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Voormalige telefooncentrale omgetoverd tot absolute droomwoning op Funda

Op Funda kan je haast van alles tegenkomen die is omgebouwd tot een woning. Eerder zagen we een kerk die was omgebouwd tot een luxe huis en daarna weer een zwembad die nu een superdikke bungalow is. We hebben weer eens iets gevonden: dit keer is het een telefooncentrale die is omgetoverd in een woning.

Er is ruimte zat

De woning bevindt zich in Brielle op een perceel van maar liefst 1485m². Dus je hebt alle ruimte om te genieten van de prachtige tuin. Het huis zelf is ook om van te genieten. Zodra je de deur binnenkomt, is er een grote kamer met rechts een kantoor en links een keuken. Ook kun je jouw tijd doorbrengen in het woongedeelte van deze kamer. Als je er doorheen loopt, kom je in een grote ruimte terecht die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Misschien open je hier wel een expositieruimte, een winkel of transformeer je het gewoon tot woonruimte. Deze ruimte is flexibel in te delen en biedt veel mogelijkheden voor creatief gebruik.

droomwoning

De slaapkamers

Op de zolder vind je een slaapkamer en een mooie badkamer. Daarnaast is er een heel bijzondere fontein in de badkamer, die als wastafel gebruikt kan worden. In deze loft heb je ook zeeën van ruimte om al je kleding op te bergen, ideaal als je gaat samenwonen of trouwen! Het souterrain heeft 6 ruime kamers waaronder een logeerkamer met douche, een berging en zelfs een kantoor met voldoende berging. Als opslag niet genoeg is, kun je ook veel spullen kwijt in de andere grote kamer. Hierdoor biedt deze woning oneindig veel mogelijkheden, al het ruimtegebruik is geheel naar eigen wens in te richten.

droomwoning

Brielle en zijn geschiedenis

Brielle heeft een geschiedenis als geen ander. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was Den Briell een belangrijke plek waar Nederland zich bevond. Overal in de stad staan ​​nog veel monumenten die herinneren aan deze belangrijke periode in de Nederlandse geschiedenis. Tegenwoordig is Brielle een populaire toeristenbestemming met een rijke historie en gezellige haven. Je vindt er musea voor jouw culturele bezoek, maar je kunt ook genieten van meerdere terrasjes! Deze authentieke woning biedt een prachtige kans om een ​​stukje historie in bezit te krijgen op deze historische locatie. Je moet wel een miljoen ervoor neertellen. Interesse? Bekijk het op Funda zelf.

droomwoning

Bron: guys.nl

Beeld: Funda

You May Also Like