Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Voormalig zwembad op Funda omgebouwd tot superdikke bungalow

bungalow zwembad
Beeld: Funda

Op Funda is er altijd wel iets unieks te vinden. Onlangs hadden we het over een voormalige kerk die was omgetoverd tot een geweldige woning. Vandaag zullen we het hebben over een voormalig zwembad dat is omgebouwd tot een superdikke bungalow. Lees maar mee.

De binnenkant van de woning

Dit prachtige bungalow bevindt zich in Hengelo en heeft vijf ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. Bij binnenkomst valt direct op hoe knus de woning eruit ziet. Vanuit het comfort van de woonkamer kun je genieten van een prachtig uitzicht op de grote tuin. In deze woonkamer heb je een prachtig gerenoveerde keuken en een bijzonder hoekje waar je rustig kunt werken maar toch contact kunt houden met de mensen in huis. Bovendien zijn er door het hele huis meerdere zitjes waar je gezellig kunt zitten met familie of vrienden!

Andere aspecten van de woning

Een ander aspect waardoor dit huis opvalt, is de grote tuin waar onder andere een trampoline staat. Ook is er een schuur voor al je tuingereedschap en een ruime kas waar je je eigen groenten en kruiden kunt verbouwen. Daarnaast is er een ruime kelder onder de woning, perfect voor opslag van al jouw spullen! Alsof dat nog niet genoeg is, liggen er maar liefst dertig zonnepanelen op het dak van de woning, waardoor het een zeer energiezuinige woning is! Er is dus ook aan het milieu gedacht. Dit alles kan van jou worden voor maar €690.000,-.

bungalow zwembad

Hengelo

Het leven in Hengelo wordt door velen omschreven als vredig. De stad ligt in de provincie OveriJssel met zijn prachtige natuur. Deze provincie is perfect als je van wandelen of fietsen houdt. Toch biedt Hengelo genoeg voordelen voor het stadsleven. Hengelo zelf heeft diverse leuke dingen te doen, zoals het bezoeken van gezellige cafés. Verder ligt Hengelo vlakbij de grote stad Enschede met meer winkels en interessante activiteiten. Bovendien ligt Hengelo vlakbij de Duitse grens, dus je reist met gemak van en naar onze oosterburen! Heeft de woning jouw interesse gewekt? Bekijk het dan op Funda.

bungalow zwembad
bungalow zwembad
bungalow zwembad

Bron: manly.nl

Beeld: Funda

You May Also Like