Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Voormalig pakhuis op Funda omgetoverd tot droomhuis met eigen kroeg

funda pakhuis

We zijn op huizenwebsite Funda wel vaker huizen tegengekomen die na verbouwing helemaal niet meer te herkennen zijn. Zo zagen we een telefooncentrale die werd omgetoverd tot unieke woning. Vandaag kijken we naar deze Funda parel die vroeger zowel als een pakhuis als ziekenhuis werd gebruikt. Benieuwd hoe de woning er na renovatie uitziet? Neem een kijkje!

De prachtige woning

Het voormalig pakhuis, die tijdens de Tweede Wereldoorlog nog werd gebruikt als ziekenhuis, heeft originele stalen loopbruggen, terwijl de begane grond van de woning beschikt over volledige vloerverwarming, een grote woonkeuken, een luxe badkamer en extra ruimte die kan worden gebruikt als opslag of werkplaats. Lopen we de trap op of maak je gebruik van je eigen lift om omhoog te gaan dan komen we terecht op de eerste verdieping. Daar treffen we een gigantische woonkamer van maar liefst 102 m². Via een stalen loopbrug kom je terecht in je eigen kroeg, inclusief snookertafel en een grote bar. Wat wil je nog meer?

De prijs

Nemen we even een kijkje op de tweede verdiepen dan zien we zes slaapkamers, tijdens de feestdagen kan dus de hele familie bij jou terecht. Ook is er bovenop dit herenhuis een dakterras van 45 m2 met een buitenkeuken te vinden. De woning is gelegen in de buurt van het centrum van Veenendaal, perfect! Want wil je een ritje met je gezin nemen, dan ben je na een halfuurtje rijden in de prachtige steden, zoals; Utrecht, Amersfoort, en Arnhem. Hoeveel betaal je voor deze parel op Funda? €1.750.000. Wat denk je?

funda pakhuis
funda pakhuis
funda pakhuis
funda pakhuis

Check ook: BMW introduceert de regenboog auto die in 32 kleuren verandert

Bron & beeld: Guys

You May Also Like