Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Voormalig Miss Kroatië doet pikante belofte op WK

miss kroatië

Het WK voetbal is in volle gang en terwijl alle overgebleven landen vechten voor de eer, denken sommigen al aan het leven na het WK. We hebben het trouwens over een voormalig Miss Kroatië die al haar fans beloofde dat ze haar kleren uit zou trekken als haar land zou winnen.

Beeld: Instagram

Onthullende kleding

De naam van de dame is Ivana Knoll. Dit is overigens niet de eerste keer dat ze de krantenkoppen haalt. De in het oog springende dame was eerder al onderwerp van gesprek vanwege haar onthullende kleding op de tribunes in Qatar. Ze deed het allemaal en riskeerde arrestatie. Ze vertelde over het naakt gaan aan de Duitse media na het winnen van het WK. Ze vroegen haar hoe ze zou reageren als Kroatië zou winnen. Hierop antwoordde ze ze: “Als dat gebeurt, valt de vlag…” Ze zei ook dat de mensen van Qatar “haar manier van leven moeten respecteren”.

Bekendheid op Instagram

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat Ivana motiveerde om al deze uitspraken te doen. Zou het kunnen zijn omdat het model echt een statement wil maken, of omdat ze door alle media-ophef alleen maar wat meer bekendheid op Instagram wilde krijgen. Door haar uitspraken heeft ze in korte tijd meer dan een miljoen volgers bijgekregen. Hoewel haar kleding misschien verboden terrein was, deed dat niets af aan het feit dat de lokale bevolking er zelf de spot mee dreef. Ze waren in ieder geval niet verlegen om van de gelegenheid gebruik te maken om een ​​paar foto’s van het Kroatische model te maken.

Bron: guys.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like