Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Voor de échte frietliefhebbers: McDonald’s komt met eigen sieradenlijn

Dat wij dol zijn op McDonald’s kon je wel halen uit ons artikel van gister… Zo sprongen we al een gat in de lucht toen we hoorden dat de McDonald’s met een happy meal voor volwassenen kwam. Toen we hoorden dat de fastfoodketen met gouden sieraden op de proppen komt, deden we een klein vreugdendansje. We vertellen je alles over de McDonald’s sieradenlijn. En als fan denk je natuurlijk niks anders dan: die moeten we hebben!

Sieraden met 14-karaats goud

Met deze lijn wil McDonald’s meer aandacht vragen voor zwerfafval. Omdat lege McDonald’s verpakkingen vaak overal rondzwerven, zijn de sieraden gemaakt van afval, verguld in een laagje goud.

De sieraden zullen dan ook niet in de winkel te koop zijn, maar je kan ze winnen. Door wat te doen? Je raadt het misschien al… Door je afval netjes in de prullenbak te gooien. Dat klinkt zo simpel en dat ís het ook. Bij meer dan 250 restaurants van McDonald’s staat een gouden afvalbak waar je je vuilnis in kan gooien en een deurwaarder zal bepalen bij welke vuilnisbak, en op welk tijdstip, de prijzen zullen vallen. Je maakt kans door tussen nu en 12 september je vuilnis te ‘doneren’ in één van deze gouden prullenbakken.

De sieraden zijn gemaakt door familiebedrijf De Vaal, met 150 jaar ervaring over 6 generaties, in samenwerking met experts Lars Jonk en Yvette de Bruijn van Bronze Special Art. 

Bron en beeld: Womanly

You May Also Like