Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vondst ‘velociraptor klauw’ zorgt voor geruchten over rondrennende dinosaurussen

dinosaurus

Een Britse vrouw heeft mensen de stuipen op het lijf gejaagd in het Verenigd Koninkrijk nadat ze een bijzondere ontdekking deed in haar voortuin. De 36-jarige Laura Moorcroft uit Wales kwam een ​​klauw tegen van wat zij beweert van een dinosaurus is. Ze zocht hulp bij experts van de Chester Zoo en een lokale dierenarts voor antwoorden.

Dinosaurus

Laura Moorcroft vond een klauw van een ‘dinosaurus’ in haar voortuin: “Ik dacht meteen dat het van een dinosaurus was. Mijn man en ik waren net terug van een wandeling en hij zag het op het gras. Het ziet er prehistorisch uit voor ons – een schubachtige, hagedisachtige klauw. We zijn grote fans van Jurassic Park, dus we dachten meteen dat het van een dinosaurus was. Het lijkt toch erg op een hagedis, nietwaar?” Wat voor dinosaurus het dan is? “Ik vind onze gok van een velociraptor het beste”, vertelt ze.

Camera

Laura en haar man hebben camerabeelden, maar die zijn een beetje onduidelijk. Hier hebben ze een verklaring voor: “De ene expert zei dat het op een fazant leek en de andere op een kalkoen, dus we weten nog steeds niet wat het is. We hebben een camera, maar het was een beetje te ver weg in de tuin om iets op te pikken, dus het blijft een mysterie.”

Mysterie

Haar ontdekking leidde uiteraard tot speculatie, waarbij velen zich afvroegen of het van een vogel of pluimvee was, terwijl anderen dachten dat het iets als een alligator, krokodil of schildpad kon zijn. Zowel de Chester Zoo als een lokale dierenarts zijn ook in de war door het mysterie. Het mysterie blijft onopgelost… Wat denken jullie dat het is?

dinosaurussen

Check ook: VISSER VANGT ONGELOOFLIJKE ‘LEVENDE DINOSAURUS’

Bron: LADBible
Beeld: Pen News

You May Also Like