Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Volgers woedend op Alex Soze nadat hij kat in het water gooit: ‘Stumperd!’

alex soze

We leven in een tijd dat iedereen, met of zónder enig talent, bekend kan worden dankzij social media. Een goed voorbeeld is Alex Soze, die met allerlei kinderachtige onzin en veel geschreeuw een groot aantal volgers heeft weten te verzamelen. Veel van deze volgers zijn nu echter woedend op hem, nadat hij een filmpje postte waarop te zien is hoe hij een kat in het zwembad gooit.

Kat in het zwembad

Alex is momenteel op vakantie en dacht grappig te zijn. “Weet je waarom katten altijd een hekel aan mij hebben?”, vraagt hij aan zijn vriendin die hem filmt. Vervolgens pakt door een kat die naast hem op een stoel lag te slapen, hardhandig in het zwembad te gooien. Het arme beestje weet niet hoe snel hij uit het water moet komen, tot groot vermaak van Alex, die er hard om moet lachen.

Zoek hulp!

Volgers gaan massaal los in de comments bij de video. Zo schrijft iemand: “Triest dit. En maar lachen. Medelijden met jouw mentale gesteldheid, Alex. Zoek hulp”, en een ander: “Ik dacht dat jij kinderen en dieren hoog had zitten maar daar heb ik mij dus danig in vergist. Nu een katje de volgende keer een kind? Zieke actie Alex.” Wee een ander houdt het kort: “Stumperd!”

Bron en beeld: Youtube Alex Soze

You May Also Like