Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Volgers schrikken van omvang Mark Gillis: ‘Jeetje mina!’

Mark Gillis
Beeld: Instagram Mark Gillis

Er wordt momenteel gewerkt aan opnames voor een nieuw seizoen van de realityshow Massa is Kassa, die wordt uitgezonden op SBS6. Peter heeft een foto gedeeld op Instagram van een nieuwe fotoreportage met zijn familie, waarbij ook zijn zoon Mark aanwezig is. Het uiterlijk van Mark Gillis heeft daarbij behoorlijk wat reacties opgeroepen bij zijn volgers.

Reacties 

Uit de reacties onder de post van Peter blijkt dat veel mensen zich zorgen maken om zijn zoon. Terwijl sommige volgers Peter complimenten geven omdat hij er slanker uitziet, valt het op dat Mark juist zwaarder lijkt te zijn geworden. Het krioelt van de volgende soorten reacties onder de foto: “Jeetje mina Mark!!!wat ben je zwaar. Pas op je gezondheid 😮”, “Je ziet het echt goed Peter dat je bent afgevallen. Volhouden nu. En Mark mag ook beginnen… Zo jong nog. En eigenlijk ongezond bezig.”, “Die Mark wordt ook alleen maar groter he.. die haalt zijn vaders leeftijd niet eens als die zo doorgaat 😅”, “Markie Mark…. wie ben ik maar je bent nog zo jong. Zorg in ieder geval voor een gezond gewicht….. je hebt nu echt een dikke 😡” en “Die Mark mag ook wel wat kilo’s kwijt. Dat is niet gezond.”

Mark Gillis

Moeilijke tijden

Zowel vader als zoon hebben onlangs moeilijke tijden doorgemaakt. Peter Gillis wordt nog steeds beschuldigd van mishandeling in een zaak waarbij zijn ex-partner Nicol Kremers betrokken is. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem ervan haar in mei vorig jaar onder andere in haar rug en neus te hebben gebeten. Nicol werd in november 2022 in deze zaak gehoord en er is nog geen datum vastgesteld voor de inhoudelijke behandeling. Mark is in de nacht van 6 op 7 november 2021 op brute wijze overvallen en de zaak tegen de vermeende daders is nog steeds aan de gang. Hij wordt regelmatig herinnerd aan deze traumatische gebeurtenis.

Check ook: ‘Nieuwe vriend Nicol Kremers is oude bekende van Peter Gillis’

Bron: shownieuws.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like