Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Volgers mogen samen in paskamer met Anna Nooshin

Anna Nooshin

Anna Nooshin
Beeld: Instagram

Anna Nooshin is een van de bekende figuren in Nederland als het gaat om mode- en lifestyle. De schoonheid houdt zich met verschillende projecten bezig en is vaak actief op social media. Onlangs nam ze haar 915.000 volgers mee in de paskamer tijdens het shoppen.

Bekendheid

Anna is afkomstig uit Iran en heeft veel populariteit weten te krijgen in de afgelopen jaren. Ze is een echte bekendheid in de televisiewereld en maakte een jaar geleden nog vlogs. Daar is er echter een einde aan gekomen, daar ze het druk heeft met andere projecten. Dat je als influencer een fortuin kunt verdienen, wisten we al. Dus Anna kan zich flink laten gaan in kledingwinkels.

Anna Nooshin
Beeld: Instagram

Foto’s

Op een paar foto’s die ze op Instagram plaatste, is te zien dat ze een paar jurkjes aan het passen is in een paskamer van een kledingwinkel in Eindhoven. En zoals je al verwacht ziet ze er super fantastisch uit in de outfits. Dat is ze trouwens altijd al geweest. Een echte “beauty with brains”. Om jou te trakteren, hebben we ook nog eens de mooiste foto’s die op haar Instagram profiel te vinden zijn, op een rijtje gezet. Genieten maar…

Check ook: Gaby Blaaser vergist zich en denkt dat Instagram ‘Alleen Fans’ is

Bron: guys.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like