Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Volgers grappen om afvalfoto’s Peter Gillis: ’50 kilo kwijt, genaamd Nicolleke’

afvalfoto's peter gillis

Peter Gillis staat erom bekend dat hij worstenbroodjes kan wegwerken alsof het borrelnootjes zijn. Niet zo heel verrassend dus, dat hij vorig jaar in het ziekenhuis terecht kwam vanwege een gevaarlijk lage hartslag. Sindsdien is hij hard aan de slag gegaan met zijn gezondheid en gewicht, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In een post met afvalfoto’s op Instagram laat Peter Gillis zijn metamorfose zien. Dit is natuurlijk volop inspiratie voor grappen onder zijn volgers.

20 kilo kwijt

De vakantieparkmagnaat blaast vandaag 61 kaarsjes uit, en viert dit met foto’s van zijn ‘nieuwe figuur’ op Instagram. Hierbij schrijft Peter: “Vandaag ben ik 61 jaar geworden! Ik ben erg blij dat ik er weer een jaar bij op mag tellen. Bijna een jaar geleden belandde ik namelijk in het ziekenhuis met een suikercoma en een wel hele lage hartslag. Een echte wake-up call! Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen. Heel erg dank ook nogmaals aan iedereen voor de steun en mooie berichten die ik toen mocht ontvangen. Veel van jullie was het al opgevallen, maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20kg kwijt.🔥 Dit jaar geen groot feest, maar een bescheiden feest met mijn dierbare om even stil te staan bij hoe goed we het samen hebben.”

Schuld van Nicolleke

Een jaar geleden stond de gezondheid van Peter er nog heel anders voor. Hij meldde destijds: ““Afgelopen woensdag ben ik met ambulance naar het Elkerliek ziekenhuis in Helmond gebracht met een hele lage hartslag.” Ondanks dat hij met een sportcoach en een diëtiste aan de slag ging, lukte het niet om gewicht kwijt te raken. De schuld hiervan legde hij bij iemand anders, namelijk zijn vriendin Nicolleke: “Sinds Nicol in mijn leven is lukt het niet. Dat is het verhaal”, aldus Peter destijds. Inmiddels zijn Peter en Nicol uit elkaar, en vliegen de kilo’s er blijkbaar ineens af. Of zoals een van Peter’s volgers grapt: “Denk dat je meer kwijt bent. Zo’n 50kg genaamd Nicolleke😂”

Bron en beeld: Instagram Peter Gillis

You May Also Like