Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Volgens onderzoek zijn sarcastische mensen bovengemiddeld slimmer

einstein

Dus, je houdt van sarcastische grappen maken…? Nou, gefeliciteerd! Uit onderzoek van de Harvard Business School blijkt namelijk dat sarcastische mensen bovengemiddeld slim zijn. Hoera voor ons! Wie maakt er een club van sarcastische mensen aan waar we bij mogen horen?

Onderzoek

Deze resultaten wisten we natuurlijk allang, want laten we eerlijk zijn: het is niet makkelijk om zo’n heerlijk hatelijke opmerking te maken die zowel raak is als grappig. Maar goed, dat is dan ook waarom wij zo slim zijn. We hebben immers creativiteit en probleemoplossend denken in overvloed. Dat bevestigt ook uit het onderzoek van Harvard Business School. En nog beter: je bent dubbel zo creatief en probleemoplossend als je dat met z’n tweeën doet.

Sarcasme

Dus, voor alle sarcastische mensen die er zijn: wees trots op wie je bent! Je bent niet alleen grappig en scherpzinnig, je bent ook nog eens wetenschappelijk bewezen slimmer. En voor degenen die niet van sarcasme houden? Tja, we zullen ons best doen om het voor jullie begrijpelijk te maken. Of niet.

Check ook: ONDERZOEK WIJST UIT: ‘MANNEN MET TATTOOS ZIJN SLECHTERE PARTNERS EN VADERS’

Bron: Panorama
Beeld: Unsplash

You May Also Like