Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Volgens onderzoek gaan deze beroepsgroep het meest van bil

boeren

De meeste mensen vinden het helemaal niet erg om af en toe tussen de lakens te duiken. Ben je advocaat? Werk je als journalist? Ai, dan behoor je niet tot de beroepsgroep die het meest van bil gaat. Dat zijn namelijk… *tromgeroffel*, de boeren! Lekker actueel.

Boeren

We kunnen er niet omheen: de boeren die tegenwoordig heel Nederland domineren met hun protestacties tegen de maatregelen van de overheid. Dat is alleen niet de enige plek waar ze op domineren, dat doen ze namelijk ook in bed. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zij het vaakst van bil gaan. 33% van de agrariërs claimt het minstens één keer per week te doen. De nummer twee en drie gaat naar de beroepsgroepen architecten en kappers.

Laagste op de lijst

Er zijn ook twee beroepsgroepen die hier niet zo warm worden. Als je advocaat of journalist bent, dan moet je jezelf klaarmaken voor een seksloze toekomst. Advocaten en journalisten zouden maar één keer week het bed induiken. Moraal van het verhaal is: heb je een hoog libido? Dan kun je maar beter de afstand van Tinder richting het platteland zetten.

Bron: Panorama
Beeld: Unsplash

You May Also Like