Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Voetballer Justin Kluivert slachtoffer van brute overval: vriendin mishandeld en €200.000 buitgemaakt

Beeld: Instagram

Justin Kluivert is getroffen door een tragisch incident. In de late avond van woensdag drongen drie gemaskerde mannen het huis van de voetballer in de buurt van Valencia binnen. Zijn vriendin was op dat moment aanwezig en werd door de overvallers mishandeld, waarbij ze lichtelijk werd verwond. Volgens verschillende Spaanse media hebben de daders bijna 200.000 euro aan geld, juwelen en andere waardevolle spullen buitgemaakt.

De overval

Volgens berichten zouden drie mannen, allemaal met een capuchon op, op de loer hebben gelegen voor de vriendin van de voetballer nadat zij laat op de avond de hond had uitgelaten. Toen ze terugkwam, werd ze bedreigd en gedwongen om de deur te openen. Er wordt beweerd dat de vriendin een klap kreeg om haar te dwingen te vertellen waar de waardevolle spullen zich bevonden. De overval duurde slechts vijf minuten, waarna de daders ervandoor gingen met een buit ter waarde van bijna 200.000 euro.

Kluivert is in Mallorca

Kluivert’s woning bevindt zich in een residentiële buurt in Bétera, ten noorden van Valencia, waar een groot aantal luxueuze huizen staan. Momenteel verblijft Kluivert op Mallorca, omdat hij eigenlijk vanavond een wedstrijd zou moeten spelen. Het is nog onduidelijk of hij vandaag zal terugkeren naar huis en van de wedstrijd zal afzien.

Beeld: Instagram

Check ook: Haringetende dame wordt op klaarlichte dag op brute wijze overvallen

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like