Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Voetbalfans moeten in woestijn kamperen door hotelkamertekort Qatar

woestijn kamperen Qatar

Ben je van plan om deze zomer naar Qatar te vertrekken om de Oranje Leeuwen toe te juichen tijdens het WK? Houd er dan maar rekening mee dat je in een hotel gaat overnachten. De hotels zouden al propvol zitten met spelers, officials, journalisten en andere mensen die zijn uitgenodigd.

WK voetbal

Kamperen hoeft natuurlijk niet heel erg te zijn, wil het niet dat je in Qatar dus met je tentje in de woestijn staat. Dat is leuk voor een paar uur, maar daarna heb je dat natuurlijk wel gezien. En vergeet vooral de hitte niet. Zie je jezelf al wegbranden in je tent?

Qatar

In Qatar zouden er maar zo’n 30.000 hotelkamers zijn. Klinkt veel, maar niet als je weet dat het land 1,2 miljoen bezoekers verwacht. Een rekensommetje is snel gemaakt: dat gaat natuurlijk nooit passen. Misschien als heel Qatar zijn huis openstelt, maar we betwijfelen of ze dat zullen doen.

Tenten

Qatar kan gelukkig ook wel een inschatting maken en zo heeft de staat het plan om 1.000 tenten in bedoeïenenstijl op te zetten in de woestijn voor alle voetbalfans: “We zullen fans de kans geven om in een woestijn te leven en te laten proeven aan een authentieke smaak van kamperen in Qatar.” Houd er dus maar rekening mee dat je niet met je billen op een luxe hotelbedje gaat liggen. Het voordeel van slapen in de woestijn is wel weer dat je prachtig uitzicht hebt op de sterren.

Bron: Manners
Beeld: Unsplash

You May Also Like