Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Voetbalfan die Tinder gebruikt om slaapplaats te scoren voor Europa League finale gaat keihard viraal

Elke man heeft ooit de droom gehad om de Europa League finale live mee te maken. Maar hoever zul je gaan om deze droom te realiseren? Deze voetbalfan is namelijk tot het uiterst gegaan om deze droom te realiseren.

Europa League finale

Om de Europa League bij te wonen moet je alles van tevoren in orde maken zoals slaapgelegenheid, ticket geld en noem maar op. Deze 23-jarige voetbalfan fan genaamd Connor is namelijk op het idee gekomen om via zijn Tinder profiel een slaapplaats te scoren in Sevilla, zodat hij de finale van de Europa League kan bijwonen. De finale tussen de Rangers en het Duitse Eintracht Frankfurt vindt plaatst op 18 mei.

De tekst

De tekst op zijn Tinder profiel luidt alsvolg:  “Hallo mevrouw, mijn naam is Connor en ik ben een Rangers-fan. Ik ben hopeloos op zoek naar een slaapplaats voor de finale. Hotels kosten meer dan € 600 dus als je een bed of bank vrij hebt, zou ik je zeer dankbaar zijn!”. Momenteel gaat Connor keihard viraal op Twitter door zijn inspanningen en ludieke karakter. De post heeft al ongeveer 50.000 likes. De reacties van me mensen zijn namelijk: “Je bent een held!”, “Alsjeblieft, neem hem in huis. Hij ziet er zo leuk uit!” 

Europa League finale

Bron & Beeld: Clint.Be