Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Villa met eigen Alpaca tuin nog altijd te koop op Funda!

villa alpaca tuin

De huizenmarkt blijft maar krapper worden, maar de gekste op de huizenmarkt lijkt iets af te nemen. Waar je begin jaren 2000 een huis kocht voor 180.000 euro, kost datzelfde huis nu misschien wel 350.000 euro. Een mooi huis voor een spotprijsje ga je niet heel snel vinden. Maar dit huis is er één van én het huis heeft een bijzondere twist.

Boerderij

Het huis lijkt op een oude boerderij, maar is het eigenlijk niet. De beschrijving op Funda beschrijft het als volgt: “De perceptie is een woning van omstreeks 1900 en toch gaat het om een nagenoeg geheel nieuw opgetrokken woning met spouwmuren, een betonnen verdiepingsvloer, een dakbeschot van Unidek dakplaten en riet-gedekte kap. Derhalve zijn alle moderne faciliteiten aanwezig waaronder vloerverwarming en dubbel glas.” Klinkt goed!

Alpaca’s

De woning heeft een oppervlakte van 267 vierkante meter en heeft een tuin van ruim 21.000 vierkante meter. En in die tuin zit die bijzondere twist waar we het net over hadden. Er zijn namelijk alpaca’s te vinden! Super ziek toch? Dat maakt je huis toch wel een stuk bijzonderder. Mocht je interesse gewekt zijn (zoals we begrijpen), dan kun je zoeken op de straatnaam Oude Schoolstraat 13 te Hedikhuizen op Google of door hier te klikken. Het huis is nog vrij aan de prijzige kant, maar lang niet zo duur als je misschien zou verwachten. Voor 1,7 miljoen euro is -ie voor jou! Hieronder zie je alvast een sfeerimpressie van het huis:

alpaca
alpaca tuin
alpaca tuin
alpaca tuin

Bron en beeld: Funda

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like