Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze villa in Zuid-Holland met binnenzwembad is de droom voor elke klusser

villa zuid holland binnenzwembad

Heb jij geen twee linkerhanden en word jij door vrienden en familie gebeld als er weer eens een plank moet worden opgehangen, een tuin moet worden aangepakt of een muurtje moet plaatsen? Deze villa in Zuid-Holland met binnenzwembad is de droom voor elke klusser!

villa in Zuid-Holland met binnenzwembad

Klushuis

Het voordeel van een klushuis is dat je het zelf compleet van top tot teen zelf kan bepalen hoe het eruit komt te zien. Wil je meer kamers of juist minder? Een keuken met een keukeneiland? Daar kun je zelf voor kiezen! Het nadeel is dan weer dat het even duurt voordat je er in kunt trekken, maar dat mag de pret niet drukken!

Binnenzwembad

Er staat nu een megavet klushuis op Funda. Voor 495.000 euro kun je in het pittoreske Herkingen (Zuid-Holland) wonen, ook nog eens op een steenworp afstand van het strand! De villa is waanzinnig groot: het huis heeft 3 slaapkamers, twee badkamers + 1 extra los toilet, een luxueus binnenzwembad (!!!) en een woonoppervlakte van 225 m2. Klinkt ons als muziek in de oren.

Foto’s

We benoemden het al even, maar de woning is een kluswoning. Op dit moment ziet het er nog niet heel fantastisch uit. Maar het heeft zeker potentie! Check het huis hier op Funda.

Check de villa in Zuid Holland met binnenzwembad hier:

villa in Zuid-Holland met binnenzwembad
villa in Zuid-Holland met binnenzwembad


villa in Zuid-Holland met binnenzwembad

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like