Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Victoria Koblenko zorg voor rode oortjes met ijskoude duik in pikante bikini

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko heeft voor flink wat rode oortjes gezorgd onder haar volgers op Instagram. De Nederlands-Oekraïense actrice besloot afgelopen weekend het gevecht met haar angsten aan te gaan door een duik te nemen in het ijskoude water. Ze zette hiervan een video op Instagram, en veel volgers krijgen geen genoeg van de pikante bikini die Victoria aan had.

Waterangst

Vandaag had ik echt ZIN in de duik, maar het werd een gevecht. De zin versus de angst, de kracht van het licht versus het donker. Het voelde beestachtig koud en de golven wakkerden de herinnering aan mijn waterangst aan, de angst voor de angst, de dood en alles wat donker is. En toch is er licht op laten schijnen de meest effectieve manier. Happy weekend my friends #fightingmydemons

Pikante bikini

Beestachtig koud of niet, veel van Victoria’s volgers krijgen het vooral warm van de beelden, wat grotendeels te danken is aan de pikante bikini die ze voor de gelegenheid had aangetrokken. Ene Viktor bekend: “Kwam er na 10 seconde pas achter dat je in het water zat😂”

Check de beelden van Victoria Koblenko die voor rode oortjes zorgen hier:

Nu je er toch bent:

victoria koblenko

Check ook: Victoria Koblenko schittert in pikante fotoshoot – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram Victoria Koblenko

You May Also Like