Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Vet: LEGO releaset eerbetoon aan Fast & Furious-Paul Walker

lego paul walker

Het is al bijna tien jaar geleden dat Paul Walker – ster van de filmserie Fast & Furious – overleed bij een ongeluk. Veel fans zijn hem nog lang niet vergeten. Gelukkig hoeft dat ook niet. LEGO dropt namelijk een eerbetoon aan Paul Walker: binnenkort kun je de 1999 Nissan Skyline R34 GT-R in elkaar knutselen.

lego paul walker

Paul Walker

Eind dit jaar is het helaas alweer tien jaar geleden dat acteur Paul Walker om het leven kwam bij een auto-ongeluk. De acteur van de filmreeks Fast & Furious was inmens populair, daarom was de shock ook zo groot. Het tragische aan het nieuws was dat Paul niet zelf achter het stuur zat.

LEGO

Tien jaar later komt LEGO nu met een eerbetoon aan Paul Walker. Het speelgoedmerk brengt de 1999 Nissan Skyline R34 GT-R op de markt die je met legoblokjes in elkaar kunt zetten. Dit is namelijk de auto waarin Paul in de Fast & Furious-films zelf rijdt. Je kunt de set vanaf 28 januari bestellen.

Betaalbaar

De set is in tegenstelling tot andere LEGO-sets niet heel moeilijk. De auto bevat 319 steentjes, maar dat maakt ‘m dan weer wel betaalbaar. De set heeft een betaalbare prijs van 24,99 euro. Ideaal om als cadeau te geven of om gewoon zomaar voor jezelf te kopen. Je kunt de auto op de site van LEGO kopen.

Paul Walker lego

Bron & beeld: LEGO

You May Also Like