Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De verkeerspolitie in het NL’se Duinen Zathe is… bijzonder te noemen

politie

Het doel van de politie is om de burgers te beschermen en veiligheid te bieden. Om dat doel te behalen, moet je natuurlijk wel serieus worden genomen. Uniformen, wapens en snelle auto’s helpen goed bij de uitstraling die ze willen uitstralen. Alleen in Duinen Zanthe hebben ze dat nog niet echt begrepen.

Verkeers- en attractiepark Duinen Zanthe

Waarschijnlijk heb je nog nooit van Duinen Zanthe gehoord – wij trouwens ook niet -, dus we kunnen je dat niet kwalijk nemen. Duinen Zanthe is een verkeers- en attractiepark wat ligt in Appelscha. Appelscha ligt in de provincie Friesland. In Duinen Zante kun je onder andere rijden in karretjes om zo als koter de verkeersregels een beetje te leren. 
 

Verkeerspolitie 

Bij een verkeersattractiepark hoort natuurlijk ook de verkeerspolitie en die rijden in zeer bijzondere wagens. Nou ja, je kunt het beter ‘wagentjes’ noemen of zelfs ‘poppetjeswagens’, want ze zijn mega klein. Er past één iemand in en als je iets langer bent dan 1 meter 90 dan raden we het je niet aan om te solliciteren bij dit park. Het ziet er dan ook hilarisch uit om een volwassen vent in zo’n mini-auto’tje te zien rond crossen, check de TikTok video maar! 
 

 

@brian_hijskranovic

@politiefriesland ##vjp ##fyp ##badboys @duinenzathe

Bad Boys (Theme From Cops) – Inner Circle

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like