Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Verhuurder leert smerige ex-huurders een lesje: ”Retour afzender”

Verhuurder

Verhuurder zijn is all fun, totdat je moet meemaken wat Thomas Ravaux uit de Franse stad Rozoy-sur-Serre meemaakte. De man verhuurde een woning voor een gezin van vijf, en na 14 maanden huurachterstand besloot hij ze een bezoekje te brengen, tot zijn verrassing ontdekt hij dat de huurders naar het buitenland zijn verhuisd, zonder enig contact met hem op te nemen. Met het huis in een totale puin hoop achterlatend, maar Thomas heeft de juiste oplossing hiervoor…

Smerige ex-huurders een lesje

Terwijl Thomas een kijkje neemt in de woning schrikt hij van al het vuil de ex-huurders in het huis hebben gelaten. Zo kun je oude dozen, blikjes en smerige kattenbakken zien en het is zeker voorspelbaar dat er ondragelijke stank in het huis was. Op Facebook zijn de foto’s van de puinhoop die de verhuurders hebben achterlaten te zien, waarbij hij schrijft: ”Dit is de staat hoe het appartement aan mij werd overgelaten. Beschamend om ze te leven samen met 3 kinderen, veel geluk voor de nieuwe verhuurder”.

”Retour afzender”

Het appartement weer schoon krijgen was logischerwijs zeker geen makkelijk werk. Er werden tonnen afval opgeruimd uit de woning, alvorens het grondig kon worden schoongemaakt. Dat was was voor Thomas heel veel werk en blij was hij dus zeker niet. Hij besloot zijn ex-huurders dus een lesje te leren. Na te hebben opgezocht waar zijn ex-huurders woonden besloot hij om een volledig afgeladen vrachtwagen vol met afval die de familie had achtergelaten, voor de deur van hun nieuwe huis leeg te kieperen. ”Retour afzender” zegt hij in het filmpje, waarbij hij het heel proces filmde. Het filmpje is intussen miljoenen keer bekeken.

Bron & beeld: Zelfmaak ideetjes

You May Also Like