Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Venetië blijkt nog iets natter dan verwacht

Venetië

Venetië heeft een mediterraans klimaat. Dit betekent dat de zomers overdag een aangenaam warme temperatuur hebben van rond de 27 tot 30 °C. Verder staat de historische stad natuurlijk bekend om het feit dat het op het water is gebouwd, maar Venetië bleek nog iets natter dan verwacht.

Wist je dat

Venetië is een stad in het noordoosten van Italië. De stad is een belangrijke toeristische bestemming. Daarnaast staat de stad wereldwijd bekend om zijn historische centrum met zijn vele kanalen. De stad vormde eeuwenlang de toegang van West-Europa tot de zijderoute en speelde een belangrijke rol in de Europese geschiedenis. Venetië bracht Europa vernieuwingen zoals wissel- en kredietbanken, boekhouding, obligatiemarkten en belangrijke verbeteringen in de scheepsbouw. Vanuit Azië en Egypte werden technieken rond suikerriet, zijde, glasblazen en sieraden geïntroduceerd. Sinds 1987 staan Venetië en zijn lagune op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

De regen werkt niet mee

Ken je dagen waar je alleen maar pech hebt, ja die kennen we allemaal. Het is je dan altijd aangeraden om, maar in huis te blijven hoor, maar deze mensen dachten zeker, een vakantie zal me opvrolijken, zeker eentje in het prachtige en zonnige Venetië, maar tot hun grote pech kregen ze een onweer van een onweer. Zo erg dat de wind je gemakkelijk ook kon wegwaaien als je niet sterk op je voeten stond.

Bron & beeld: Dailybuzz

You May Also Like