Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Veel kaas eten is slecht voor je libido

kaas libido

Niet iedereen heeft een hoog libido. Dat heb je vast wel gemerkt als je in een relatie zit. De één heeft toch vaker zin dan de ander. Volgens de wetenschap kan dat aan een bepaald voedingsproduct liggen. Vrouwen die veel kaas eten hebben over het algemeen een lager libido. Niet echt een goed teken voor wij kaaskoppen.

kaas libido

Kaas is de boosdoener

Het is niet voor iedereen een must om een hoog libido te hebben, maar erger je je als vrouw-zijnde aan je eigen lage libido? Dan kun je misschien overwegen om kaas uit je dieet te schrappen. Kaas zorgt er namelijk voor dat je een lager libido krijgt. Dat ligt aan het feit dat er koemelk in kaas zit. Koemelk zorgt ervoor dat je hormonen heen en weer vliegen, waardoor het vrouwelijk lichaam  het hormoon oestrogeen minder aanmaakt. Als je oestrogeen verhoogt – wat bij vrouwen rondom de eisprong gebeurt – heb je meer zin in seks. Logisch dus ook rondom de eisprong.

Meer dan kaas

Het blijft niet alleen bij kaas, ook cafeïne, alcohol en aardbeien zorgen voor een verlaagd libido. Begin dus eerst met het schrappen van kaas tijdens het eten (of nog beter: word veganistisch, dan ontwijk je koemelk sowieso!). Mocht dit niet helpen? Dan kun je altijd nog kijken wat cafeïne, alcohol of aardbeien voor je libido doen. 

kaas libido

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like