Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onderzoek wijst uit: Veel emoji’s gebruiken vergroot kans op actie tussen de lakens

emoji's

Emoji’s voegen nét dat beetje extra toe aan een gesprek. In ieder geval, dat vindt een deel van de bevolking. Ben jij juist iemand die het haat om emoji’s te gebruiken? Dan is de kans groot dat je zo seksloos als wat bent. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het gebruik van veel smiley’s in je chats ervoor zorgen dat je meer zin hebt in seks.

Emoji’s

Het onderzoek naar emoji-gebruik in combinatie met de zin in seks is uitgevoerd door het Kinsey Instituut. Hoe meer emoji’s je gebruikt in bijvoorbeeld datingappjes, hoe groter de kans is dat jullie in de toekomst van bil gaan. Dus heb je weer een keer zin? Gooi d’r een paar emoji’s uit en wie weet behaal je goed resultaat.

Tussen de lakens

Waarom hebben emoji’s invloed op de zin in seks? Het zou ermee te maken hebben dat emoji’s effectief informatie weet over te brengen op de ander. Daardoor kun je intieme(re) relaties opbouwen met mensen. Die intieme relatie komt uiteraard van pas als je met je date of partner het bed in duikt. Mocht het de laatste tijd niet lukken om goede gesprekken te voeren op je datingapp(s). Probeer dan om je emoji-gebruik wat te verhogen!

Bron: FHM
Beeld: Unsplash

You May Also Like