Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Vandaag Inside maakt tóch comeback, inclusief Johan Derksen

vandaag inside johan derksen

Wie het programma Vandaag Inside, voorheen Voetbal Inside, al een tijdje volgt, zat er natuurlijk al een tijdje op te wachten. Na twee weken afwezigheid, maakt VI vanaf maandag tóch weer een comeback, inclusief Johan Derksen. Dit bevestigt ‘De Snor’ aan het ANP.

vandaag inside johan derksen

Ophef

Het verhaal is inmiddels bekend: Er ontstond onlangs grote ophef, nadat Derksen aan tafel bij VI ineens een oud verhaal opduikelde waarin hij in zijn tijd als voetballer bij Veendam, na een avondje stappen, op een kamer met twee vrouwen belande. Een van die dames zou door de drank bewusteloos zijn geraakt waarna Derksen een kaars in haar zou hebben gestoken en zou zijn vertrokken. Twee afleveringen later zou Derksen zijn excuses gaan aanbieden, maar in plaats daarvan zei hij: “De cancel- en woke-cultuur is groot en is tegen ons. Het is een machtige beweging die steeds groter en erger wordt. Het enige onafhankelijke programma is nu in duigen gevallen. Hier kan ik niet meer met plezier zitten. Ik ben er klaar mee.” Hierop besloten Wilfred Genee en René van der Gijp er ook mee te stoppen.

Kijkcijferkanon

Het is niet de eerste keer dat de mannen aangaven ermee te stoppen, maar telkens kwamen de heren op hun beslissing terug. Ook deze keer is dit niet anders. Niet zo gek, want het programma was het grote kijkerskanon van SBS6 en bracht vele miljoenen op. Talpa zal woensdag met een verklaring komen om het nieuws officieel bekend te maken en toe te lichten.

Bron: AD.nl
Beeld: VI

You May Also Like