Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vanaf nu kan samen met Seth Rogen pottenbakken in zijn Airbnb

Ben je ook een aardewerk liefhebber, zoals Seth Rogen? Wil je pottenbakken met Seth Rogen? Nou, dan is dit is je kans… en deze kans is goedkoper dan je zou denken.

Samenwerking tussen Rogan en Airbnb

De grappige man en filmster heeft zijn huis in Los Angeles opengesteld voor het publiek. En geeft zijn gasten de kans van hun leven om met hem mee te gaan voor een avond vol ‘artistieke openbaring en ontspanning’ dankzij een gekke samenwerking met Airbnb. Gasten kunnen een pottenbakkers sessie verwachten – compleet met tips van Rogen. Zelf een rondleiding door het prachtige moderne huis van de Superbad-ster uit het midden van de eeuw en de kans om naar hartenlust te eten en drinken met een volledig gevulde koelkast boordevol late night hapjes. Deze unieke kans om bij Rogen te verblijven is alleen beschikbaar voor drie data van een verblijf van één nacht; op 15, 16 en 17 februari dit jaar. Dus als je zindelijk wilt worden met de Pineapple Express-acteur, kun je maar beter snel handelen!

Eenmalige donatie

Je kunt niet alleen kleien met de stand-upcomedian die acteur is geworden in zijn eigen huis, maar het is ook voor een goed doel. Om de samenwerking tussen Rogan en Airbnb te vieren, zal het in San Francisco gevestigde bedrijf voor het faciliteren van korte verblijven een eenmalige donatie doen aan de nationale non-profitorganisatie Hilarity for Charity. De organisatie heeft een missie om zorg te bieden aan families van mensen die getroffen zijn door de ziekte van Alzheimer. En tegelijkertijd de volgende generatie pleitbezorgers van Alzheimer te activeren en een ‘leider in onderzoek net zoals onderwijs op het gebied van hersengezondheid’ te zijn.

Goedkoop prijsje

Dus op dit punt moet je denken “Ok, maar hoeveel kost dit allemaal? Het is toch duur?” – fout. Jij en een vriend kunnen bij Rogan blijven voor slechts $ 42 (39 euro), wat een koopje is als je het ons vraagt. Boekingen voor deze overnachting van je leven gingen 7 februari om 10:00 uur Pacific Time open. Airbnb kondigde vorige week de unieke ervaring aan op de nieuwssectie van hun website en beschreef het als een manier om ‘het jaar goed te beginnen’.

Check ook: Casa Tau in Mexico: de duurste Airbnb ter wereld van € 33.500 per nacht

Bron & beeld: Unilad

You May Also Like