Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Van Oma tot Verleidster: Andrea Sunshine’s op zoek naar een ‘Vriendje’ voor pikante content

Andrea Sunshine, een 53-jarige vrouw, heeft al meerdere keren de krantenkoppen gehaald vanwege haar waanzinnig fitte lichaamsbouw op sociale media. Dit gebeurt nu weer, aangezien Sunshine een inspirerende boodschap deelde: “Ik ben een oma van 54 en ben op zoek naar een ‘huurvriendje’.

Andrea is populair

Andrea heeft een enorme aanhang van maar liefst 410.000 fans op Instagram, waar ze regelmatig haar sexy foto’s deelt. Maar dat is niet het enige platform waar ze succesvol is. Met haar Alleen fans-account heeft ze een fortuin weten te vergaren. Als Braziliaanse die in Londen woont, vond ze het in eerste instantie grappig dat ze zoveel verzoeken ontving om samen te werken op Alleen fans. Echter, naarmate ze er meer over nadacht, zag ze steeds meer potentie in deze mogelijkheid. Ze begon te overwegen om een ‘vriendje’ in te huren om samen pikante content te maken, iets waar ze steeds meer heil in zag.

Op zoek naar een ‘huurvriendje’

Nu is Andrea, die naar eigen zeggen pas op haar 50ste begon te ontdekken hoe sexy ze zichzelf voelt, op zoek naar een ‘huurvriendje’ om pikante content mee op te nemen. Ze gelooft dat de ontdekking van seksualiteit geen leeftijd kent, maar erkent dat het op latere leeftijd meer opvalt. Mannen zijn mogelijk niet zo openlijk over hun aantrekking tot oudere vrouwen, maar Andrea ontvangt vooral veel aandacht van jongere mannen.

Vooral jongere mannen zijn geïnteresseerd in een ‘partnerschap’ met Andrea. Echter, Andrea heeft wel enkele eisen en gaat niet zomaar met elke man in zee. Ze legt uit: “Ik kan niet op elke uitnodiging ingaan. Ik moet evalueren, want ik zoek een perfecte huurvriend. Ik ben op zoek naar een man tot 30 jaar die niet rookt. Het zou fijn zijn als hij, net als ik, van sporten houdt en geen kinderen heeft.” Als je aan al deze voorwaarden voldoet en interesse hebt om samen met Andrea ondeugende dingen te doen, dan kun je hieronder alvast eens bekijken wat deze fitte oma te bieden heeft…

Check ook: De 72-jarige oma trouwt met de 27-jarige toyboy die ze op Facebook heeft ontmoet

Bron: Clint.be

You May Also Like