Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Van magie naar chaos: Vechtpartij ontstaat in Disney World nadat familie weigert opzij te gaan voor een foto

In Disney World brak een gevecht uit tussen twee families nadat een van hen weigerde uit de weg te gaan voor een foto. Het is nauwelijks wat je zou verwachten op ‘het gelukkigste plek op aarde’.

Te bizar voor woorden

Volgens het Sheriff’s Office van Orange County begon het gevecht nadat een familie een foto wilde maken voor het bord ter ere van het 100-jarig jubileum van het park, vlak bij het Magic Kingdom, maar de andere weigerde uit de weg te gaan.

De politie zei dat ze op maandag (15 mei) om 14.30 uur reageerden op het gevecht in het park. Naar verluidt escaleerde het vervolgens toen het fysiek werd, wat leidde tot een klap van een van de familieleden, meldt de New York Post.

Er wordt zelfs gezien dat één persoon tegen de grond wordt geslagen te midden van de chaos. Op de video van het incident is later te zien dat iemand door de politie wordt gearresteerd nadat het gevecht uit de hand liep.

Er is bevestigd dat ten minste één persoon medische behandeling heeft gekregen na het incident. Ze hebben echter geweigerd aangifte te doen, zegt het kantoor van de sheriff.

Afgevaardigden van Orange County bevestigden ook dat twee mensen die betrokken waren bij de laatste vechtpartij, na het incident werden gevraagd het park te verlaten.

Niet de eerst keer!

Disney World heeft nog niet gereageerd op de situatie. Dit is echter niet de eerste keer dat dit in de parken gebeurt. In 2019 brak er een gewelddadige familieruzie uit in Mickey’s Toontown in het Californische park nadat een vrouw tijdens een ruzie in het gezicht van een man leek te spugen. De gebeurtenissen werden vastgelegd door bezoekers van het park.

Check ook: Bedrijf biedt 94 euro per uur om TikToks te bekijken

Bron: Unilad

You May Also Like