Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vakantieganger maakt beelden van vervallen Peter Gillis-huisje: ‘Wat een t*ringbende!’

peter gillis

Vorig jaar was het flink herres toen bleek dat MAX Vakantieman op bezoek was geweest bij de Oostappen Groep van Peter en Nicol Gillis. De huisjes waren vies en kapot, maar Peter beloofde beterschap. Nu een jaar verder staan de huisjes er nog steeds vervallen bij. Een vakantieganger heeft nieuwe beelden gemaakt!

Peter Gillis

Peter Gillis is eigenaar van Oostappen groep. Door heel het land heen vind je deze zogenaamde Oostappen vakantieparken. Opzich niet heel veel verkeerd mee als je op zoek bent naar een vakantieadresje in Nederland, maar het is ook niet heel goedkoop. Dan wil je wel dat je ergens terechtkomt waar je mooi en netjes kan verblijven. Sommige huisjes voldoen niet helemaal aan dit beeld.

Vervallen

Een vakantieganger had een paar dagen op vakantiepark Brugse Heide van Oostappen vakantieparken geboekt. Daar kwam hij toch van een koude kermis thuis. Zijn huisje stond er nogal vervallen bij. Dat is toch jammer! Gelukkig laat hij ons niet hangen en filmt hij even wat hij allemaal heeft aangetroffen in en rondom zijn huisje. Je kunt de beelden hieronder bekijken:

Bron & beeld: Skoften

You May Also Like