Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vader onder vuur omdat hij zijn vijfling aanlijnt om te gaan wandelen

vijfling
Beeld: Instagram

Voor een kind zorgen is zeker geen gemakkelijke taak, laat staan ​​vijf kinderen zoals deze Kentucky-ouders die een vijfjarige vijfling hebben. Als je met de kinderen op stap gaat, moet je zeker alert zijn, maar de vader van deze vijfling heeft een makkelijker idee, hij gebruikt leiband om met de kinderen uit te gaan. Dit zorgt voor gemengde reacties online.

Kritiek op sociale media

Ouders Jordan (31) en Brianna Driskell (34) nemen nu en dan een wandeling met hun vijfling; Zoey, Dakota, Hollyn, Asher en Gavin. Vorige maand plaatste de vader een leuk filmpje waarop het gezin te zien is tijdens de wandeling, maar wat de volgers opvielen was dat de kinderen aan een leiband bij elkaar worden gehouden. Terwijl sommige volgers er geen probleem mee hadden dat de kinderen door een leiband bij elkaar werden gehouden, waren anderen er vurig over: “Die kinderen zijn veel te oud om als een verdomde hond aan de lijn te lopen”, was de kritiek. Van een gebruiker. “Het zijn geen honden. Wat dacht je ervan om ze te leren wat ze moeten doen?” zijn enkele van de reacties van boze gebruikers van sociale media.

De reactie van de vader

Jordan reageerde uiteindelijk en vertelde TODAY dat hij niets te maken had met alle negatieve opmerkingen. “Kinderen zijn erg nieuwsgierig, ze willen wegrennen en ontdekken. Voor gemoedsrust gebruiken we riemen. Zo kunnen we zonder stress de deur uit en samen leuke dingen doen.” Ook gaf hij aan dat ze voorheen een kinderwagen met zes zitplaatsen hadden, maar dat vonden ze  te onhandig en belachelijk en ook de kinderen vinden de leiband geweldig.

Bron: Ongelooflijk

Beeld: Instagram

You May Also Like