Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vader (55) ziet er zo jong uit dat mensen denken dat hij de vriend van zijn dochter is

Het kan voor sommige mensen vlijend zijn als men zich vergist en men denkt dat ze jonger zijn dan hun werkelijke leeftijd. Voor de 55-jarige Edson Brandao uit Groningen blijkt deze situatie juist het tegenovergestelde te zijn. Zelfs zijn foto’s laten zijn jeugdige uiterlijk zien, en hij wordt door andere mensen vaak aangezien voor het vriendje van zijn stiefdochter.

Edson wordt aangezien voor de vriend van zijn dochter

Hoewel Edson Brandao 55 jaar oud is, wordt hij gemakkelijk aangezien voor de helft van zijn leeftijd. Zijn uiterlijk vertelt iedereen dat hij misschien halverwege de twintig is en vaak wordt aangezien voor het vriendje van zijn dochter als hij bij zijn gezin is. Edson voelt zich ongemakkelijk als mensen hem vragen of zijn dochter zijn vriendin is, en hij kan het hen niet kwalijk nemen vanwege zijn jong ogende uiterlijk.

Influencer, personal coach en schrijver

Edson, een influencer, personal coach en schrijver uit Groningen, houdt vol dat hij nooit plastische operaties heeft ondergaan om er jong uit te zien.

Hij prijst zijn positieve instelling, lichaamsbeweging, goede voeding en huidverzorging voor zijn uiterlijk.

Toen hij een tiener was, ontwikkelde hij onzekerheid over zijn uiterlijk toen hij zichzelf vergeleek met zijn knappe en slanke vrienden. Dit bracht Edson ertoe een nieuwe weg in te slaan en zijn leven voorgoed te veranderen. Nu schrijft hij zijn jeugdige uiterlijk toe aan een beslissing die hij 30 jaar geleden nam.

Ongemakkelijke

“Als ik met onze kinderen naar feestjes ga, is iedereen ervan overtuigd dat ik het vriendje van mijn dochter ben, wat voor iedereen gênant is”, zegt Edson. “Ik ben de oudste van mijn broers, met de anderen 52, 28 en 27 jaar oud. Op familiebijeenkomsten vragen mensen aan mijn vader of ik de jongste zoon ben.”

Zelfs de politie heeft hem aangehouden: “Een keer op reis ben ik door de ordepolitie in Zwitserland gesignaleerd omdat ze niet geloofden dat ik op dat moment veertig was. Ze namen mijn paspoort en controleerden het. Ze waren verrast dat het paspoort van mij was en geen vervalsing was. De politie vroeg me wat ik deed om er zo jong uit te zien.”

Bron: curioctopus
Beeld: Instagram

You May Also Like