Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

UNO zoekt naar ‘Chief-speler’ die dagelijks 4 uur wil spelen voor 4000 euro per week!

UNO chief speler
Beeld: Pexels

Het bedrijf achter UNO is op jacht naar een ‘Chief-speler’ die een viercijferig bedrag per week zal verdienen. Al die uren die je hebt doorgebracht met ruziën met je familie en vrienden over de regels kunnen nu de moeite waard zijn, want Mattel (het speelgoedbedrijf achter het populaire kaartspel UNO) heeft onthuld dat er een nieuwe baan is geopend voor iemand met een passie voor UNO. 

Over de functie

De functie (getiteld ‘Chief UNO Player’) omvat een nieuwe versie van het spel en als dat nog niet spannend genoeg is om je te verleiden om te solliciteren, komt de rol ook met een behoorlijk aantrekkelijk salaris. Bereid je voor om je mouwen op te stropen en meer dan alleen je familie en vrienden uit te dagen voor een spelletje. De ‘Chief UNO Player’ wordt ingehuurd om de nieuwste versie van het spel van Mattel te testen, de UNO Quatro Family. Volgens de website van het speelgoedbedrijf is het spel ‘een klassieke uitdaging met vier op een rij’, maar ‘met een twist’. De baan houdt in dat je vreemden uitdaagt om het spel te spelen, ‘sociale inhoud maakt en schittert in verschillende UNO-spellen’ om ‘het woord te verspreiden’.

UNO chief speler

In New York City

Oh, en je hebt ‘een geweldige tijd in het zonnige New York City (NYC)’, waar de functie is gevestigd. Als je de baan krijgt, moet je in NYC werken voor vier uur per dag (14.00 uur – 18.00 uur ET), vier dagen per week gedurende vier opeenvolgende weken vanaf 13 september. Op de website van Mattel staat dat iedereen die overweegt te solliciteren ‘comfortabel moet zijn met interviews en optredens’. “We zoeken iemand die net zo gepassioneerd is over het neerleggen van een Draw Four als het betrekken van vreemden bij een spel. Iemand die weet hoe je een reverse speelt en ervan houdt om WILD te worden (op een leuke manier). Ben jij dat?”, staat er.

UNO chief speler

Wat moet je doen?

Welnu, voor een indrukwekkende £3.482 (4000 euro) per week gedurende in totaal vier weken, denken wij dat het eerlijk is om te zeggen dat zelfs als we onze UNO-kaarten moeten afstoffen en een paar vrienden moeten verliezen door hen uit te dagen om wat te oefenen, het absoluut de moeite waard zou zijn. £3.482 per week komt neer op een verbazingwekkende £13.926 (16.000 euro) aan het einde van vier weken, dus waar kunnen we ons aanmelden? Nou, om te solliciteren voor de functie, moet je slechts vier vragen beantwoorden, namelijk: “Wat is je beste herinnering aan het spelen van UNO? Wat is je beste moment met een Reverse Card? Waarom zou je niet overgeslagen mogen worden als de Chief UNO-speler? Wat is je favoriete versie van UNO?” Het enige wat je hoeft te doen is deze vragen beantwoorden in een video en deze samenvoegen met een clip van UNO. Ray Adler, de wereldwijde hoofd van games bij Mattel, zei in een verklaring, volgens CNBC: “We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om fans bij UNO te betrekken.We zijn verheugd om een positie aan te bieden aan de ultieme UNO-speler om ons splinternieuwe spel te introduceren.”

Bekijk de onderstaande video om te solliciteren

@uno

🚨do you have what it takes to be our CHIEF UNO PLAYER?🚨 are you passionate about throwing down the Draw 4 and playing the Reverse Card IRL? stitch this video, introduce yourself and answer these four questions:   what’s your best memory playing UNO? what’s your best Reverse Card moment? why shouldn’t we SKIP you as the Chief UNO player? what’s your fave version of UNO?   submit your video by August 10th at 11:59 PM PST and check out the link in our bio for more information.

♬ Summer – Croquet Club

Check ook: Droombaan: betaalde roadtrip door Amerika langs 500 brouwerijen

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok & Uno

You May Also Like