Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De ultieme wereldreis:150 bestemmingen in 275 dagen op luxe cruiseschip

ultieme wereldreis cruiseschip

Is het altijd je droom geweest om een ​​wereldreis te maken, andere landen te bezoeken en de verschillen in culturen te ervaren, dat kan zeker! Royal Caribbean maakt dit mogelijk door middel van een cruise. Je krijgt zo de mogelijkheid om in alle luxe in 275 dagen 150 bestemmingen, 7 continenten en 11 wereldwonderen te bezoeken. Een inderdaad, trek je portemonnee maar, maar dit is een onbetaalbare ervaring voor de rest van je leven.

Veelbelovende reis

Zoals de beschrijving het aangeeft; “Een reis die niet alledaags is, bereid je voor op de halfrond hoppende expeditie van je leven met Royal Caribbean’s allereerste Ultimate World Cruise, die in december 2023 debuteert.” De avontuurlijke reis begint op 10 december 2023 en eindigt op 10 september 2024, tussen deze periode heb je zoveel meegemaakt en zoveel gezien dat voor je hele leven lang nooit meer zal vergeten, met andere woorden: het wordt veelbelovend!

ultieme wereldreis cruiseschip

Prijs

Dat je een dikke portemonnee moet hebben dat weet je intussen al en daarmee wordt er bedoeld dat je ongeveer vanaf 52.000 euro per persoon moet rekenen om deze onvergetelijke tijd van je leven te hebben, dus het zal het allemaal zeker waard zijn. Dus ben je een van de gelukkigen met een dikke bankrekening, dan is het tijd om deze te plunderen, leun achterover en geniet van de rust die de wind op zee je zal brengen en oh ja, vergeet je camera niet!  

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like