Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

UK’s jongste loterijwinnaar ooit zegt dat ze ‘het niemand toewenst’

Beeld: YouTube

De jongste Britse loterijmiljonair ooit, Jane Park, heeft gezegd dat ze wenste dat ze nooit had gewonnen. Park won in 2013, toen ze nog maar 17 was, een miljoen pond op de EuroMillions, maar heeft toegegeven dat de grote overwinning niet alles is waar het om draait.

The Curse of the Lottery

Park, die eerder heeft gesproken over post-win-strijd, zal verschijnen in een aflevering van Dr. Phil getiteld The Curse of the Lottery. In een trailer van de show is de beroemde psycholoog te horen die Park vraagt ​​naar de moeilijke tijden die ze doormaakte nadat ze miljonair was geworden, en zei: “Je had stalkers, doodsbedreigingen …” Waarop Park antwoordde: “Ik wilde dat ik het nooit had gewonnen, ik zou het niemand toewensen.” Park deelde de trailer op haar Instagram, waar ze haar 217.000 fans aanmoedigde om af te stemmen.

Ze begon haar leven te haten

De miljonair heeft eerder met LADbible gesproken over hoe ze haar nieuwe leven begon te ‘haten’. Park, uit Edinburgh, zei: “Letterlijk kwam het op een punt waarop ik dacht ‘ik haat dit’. “Ik herinner me dat ik dacht ‘ik ben zo jong’ en ‘waarom zou iemand, iemand die zo jong is, deze emoties aandoen’. “Ik herinner me dat mijn oma zei: ‘Het is alsof je een kind een pistool in de hand geeft en ze niet vertelt wat ze ermee moeten doen’.” “Ik begrijp hoe gemakkelijk je leven uit de hand kan lopen. Ik voelde het gebeuren.” Park heeft ook gesproken over het afschuwelijke misbruik waarmee ze werd geconfronteerd nadat het nieuws over haar overwinning de pers bereikte.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube

You May Also Like