Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Uitspraken LLdL-Samantha zorgen voor discussie online: ‘Was je maar 30 kilo lichter’

LLdL Samantha

De uitspraken van een Lang Leve de Liefde-deelneemster zorgen voor veel dicussie online. Wat een leuke match lijkt te zijn krijgt een hele andere wending. Samantha laat Leroy weten dat hij niet de persoon is waar ze normaal op af zou stappen, ze heeft moeite met zijn gewicht. Het plaatje klopt niet voor Samantha.

The perfect match

Ondanks dat Samantha en Leroy het heel leuk samen hebben en op veel vlakken matchen blijk Leroy toch niet de perfecte match voor haar te zijn. Tijdens hun bezoekje aan de sauna begint Samantha met: “Je bent niet de standaard persoon waar ik normaal op zou afstappen. Ik heb toch wel een bepaald beeld in mijn hoofd van mijn partner.”

Dan rollen de tranen over haar wang. “Ik voel me er zo lullig over. We matchen zo goed, maar je uiterlijk klopt niet voor mij.”

“Ik ga niet tegen jou zeggen van…ga eens even wat kilootjes afvallen want dan misschien kan het er wel zijn. Ik heb nou eenmaal wel een uiterlijke voorkeur en dat is echt wel super oppervlakkig”, aldus de eerlijke Samantha. 

LLdL Samantha

Gaan we de date verlengen of niet?

Samantha kiest er toch voor om de date te stoppen… “Er zit voor mij niet meer in dan een vriendschap. Je bent gewoon niet een jongen waar ik normaal op zou vallen. Ik wil wel graag vrienden blijven.”

Samantha is blijkbaar in tweestrijd, ze wilt het volgende nog even kwijt: “Misschien als je dertig kilo lichter was geweest, had ik er anders over nagedacht. Ik ben ook niet slank, maar ik heb wel een voorkeur. Het is toch iets waar je elke dag naast wakker wil worden.”

Daar heeft Leroy maar één ding op te zeggen: “Je weet wat ze zeggen, goed gereedschap hangt onder een afdak”.

Ronduit beschamend!

De uitspraken van Samantha zorgen voor flinke discussie online. Zo schrijft ene Natalja: ‘In de sauna was ze al duidelijk! Dat ze hier in tranen uit barst en het er in diverse zinnen nog eens in wrijft dat ze deze man te zwaar vindt was ronduit beschamend, pijnlijk en tenenkrommend!!! Hij bleef vol respect en begrip. Hoop dat hij een leukerd op zijn pad krijgt die van hem geniet zoals hij is.’

Hierop reageert Kelly: ‘Jaa ik vind als je je zo goed voelt bij iemand en klinkt en matcht kan je toch samen ervoor gaan. Uiteindelijk samen naar de sportschool en op voeding letten.’

Jos heeft echter een hele andere mening: ‘Ze was gewoon oprecht en eerlijk. En vond het ook oprecht moeilijk .Ik weet dat we in een maatschappij leven waar eerlijkheid en oprechtheid niet meer gewaardeerd wordt . Maar als hij s’ morgens in de spiegel kijkt ziet hij het zelf toch ook. Daarbij is hij zo dik dat het erg ongezond is . En zou het goed voor hemzelf zijn als hij wat vaker met zijn neus op de feiten werd gedrukt.’

Hierop reageert Natalja weer: ‘Als hij ‘s morgens in de spiegel kijkt ziet hij wellicht een man staan waar hij trots op is en waar hij blij mee is! Heeft u daar wel een aan gedacht? Dat mensen met een maat(je) meer blij zijn met zichzelf? Wie bent u om daar zo over te oordelen!!!’

Check het fragment uit LLdL dat voor discussie zorgt hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like