Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Uhhh: je kunt een videoboodschap kopen van Tinder Swindler Simon Leviev

Simon Leviev

Afgelopen maand kwam de Netflix documentaire The Tinder Swindler uit waaruit bleek dat de Israëlische Simon Leviev tientallen vrouwen voor miljoenen euro’s oplichtte. Simon is alleen niet zo bang voor de mening van heel de wereld en maakt van zijn bekendheid nu zelfs zijn verdienmodel. Je kunt namelijk een videoboodschap kopen van de Tinder Swindler himself.

Tinder Swindler Simon Leviev

De Netflix documentaire The Tinder Swindler is één van die documentaires waar je mond bij openvalt. Tientallen vrouwen zijn voor mega veel geld opgelicht door één persoon: Simon Leviev. Er is ook een Nederlands slachtoffer die ook te zien is in de documentaire. Ook al krijgt Simon een hele hoop haat over zich heen, het doet hem helemaal niks. Het boeit hem zo weinig dat hij zelfs alsnog geld probeert af te troggelen voor mensen.

Videoboodschap

Dat doet Simon nu aan de hand van videoboodschappen die je kunt kopen via platform Cameo. Voor 175 euro krijg jij van Simon himself een gepersonaliseerde videoboodschap voor bijvoorbeeld je verjaardag. Het is misschien niet direct iets wat je als cadeau zou willen, maar we oordelen niet (echt niet hoor…) als dit iets waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ieder z’n ding.

Bron: VKmag

You May Also Like