Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Ufo’s gespot boven militaire basis

Beeld: Instagram

Er zijn verschillende tijdreizigers die beweren dat er buitenaardse wezens leven buiten onze aarde. Hoewel de waarheid hiervan nog steeds een vraagteken blijft, lijkt het erop dat in de loop der jaren sommige individuen erin zijn geslaagd het bestaan van buitenaardse wezens te bewijzen. Enkele jaren geleden werden er Ufo’s waargenomen boven een militaire basis, wat aanleiding gaf tot grote speculatie. Om meer inzicht te krijgen in dit fenomeen, hebben we gesproken met twee experts die ons meer informatie hebben gegeven.

Ufo’s gespot

In de video is te zien hoe enkele lichten midden in de nacht boven de militaire basis in Twentynine Palms, in Californië rondbewegen. Jeremy Corbell en George Knapp, twee experts uit deze sector, legden beter uit wat er gebeurde. “Deze waarneming vond twee jaar geleden plaats, maar er kwam toen niets uit. Het duurde erg lang voordat deze beelden naar buiten kwamen. Er was geen media-aandacht. Destijds kreeg ik advies van twee militaire bases, die me vertelden dat er iets gebeurd was waar ik naar moest kijken.” vertellen de mannen, in hun podcast “Weaponized”. Volgens de twee zijn ging het daadwerkelijk om een UFO, dus nodigden ze alle ooggetuigen om naar voren te stappen en te vertellen wat ze precies zagen.

Ooggetuigen moeten hun verhaal vertellen

De twee experts gaven ook aan dat het evenement zo’n 10 minuten lang duurde, lang genoeg om gespot te worden door verschillende mensen. Het is dus niet verbazend dat 50 mensen, waaronder soldaten die op de Californische basis waren gestationeerd, de lichen in de lucht zagen. Zodra meer ooggetuigen komen opdagen om te vertellen wat ze gezien hebben kan er beter begrepen worden wat de lichten precies waren.

Check ook: WERELDWIJD UFO-ALARM GAANDE! OOK BOVEN NEDERLAND

Bron: curioctopus

Beeld: Instagram

You May Also Like