Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Tweelingzussen besluiten beiden tanden te laten verwijderen, zodat ze identiek kunnen blijven

Tweelingzussen anna lucy
Beeld: Instagram

Hit TLC-serie Extreme Sisters geeft ons een kijkje in de zeer hechte relatie van de tweelingzussen Anna en Lucy. De zussen, die elkaar als ‘één persoon’ beschouwen, hebben toevallig ook een vergelijkbare mannensmaak. Zo erg zelfs dat Anna’s vriend, Ben, ook Lucy’s vriend is. En nu, in een recente aflevering van de serie, barstte het paar in tranen uit nadat ze hoorden dat ze er misschien niet meer helemaal identiek uitzien.

Pijnlijke tand laten trekken

Zuster Anna kreeg te horen dat ze een pijnlijke tand moest laten trekken en Lucy was er kapot van. Maar haar ‘dappere’ zus heeft nu ook besloten dat ze ook onder het mes gaat om er net iets anders uit te zien. “Ik kan dit niet zonder haar en ik weet dat ze dit niet zonder mij zal doen,” legde Anna uit. “We moeten uitzoeken welke tand je voor me kunt verwijderen.”

Tweelingzussen anna lucy

Grootste angst

Ben voegde eraan toe: “Dus de meisjes hebben eindelijk een beslissing genomen over hun tanden. “Lucy heeft besloten dat ze haar verstandskies gaat laten verwijderen, zodat Anna haar ontstoken tand kan laten verwijderen.” Een emotionele Anna vertelde de tandarts: “Sinds de vorige keer is het weer geïnfecteerd. “Het was behoorlijk erg, als een ondragelijke pijn, een beetje ondraaglijk, alsof het oplaaide. “Ik moet ademen, ik weet niet wat ik moet doen.” Ze vertelde de camera: “Onze grootste angst is wat als onze mond anders is en we niet hetzelfde zijn. “Ik wil het eruit halen, maar ik doe het niet zonder mijn zus.”

Identieke tanden

Nadat ze had vernomen dat ze er na de procedure misschien niet precies hetzelfde uitzien, ging Lucy zelf kapot. “Ik ben echt heel erg bang dat we geen oplossing voor ons beiden zullen vinden”, huilde ze. Waarop Anna zei: “Ik zou niet willen dat je een ontstoken tand had, maar ik wou dat we identieke monden en identieke tanden hadden. “Ik voel me alleen in mijn tand, echt waar.”

Check ook: Eeneiige tweelingen proberen tegelijkertijd zwanger te worden van dezelfde man

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram

You May Also Like