Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Tv-serie over het leven van Eminem in de maak!

tv serie Eminem
Beeld: Wikipedia

Een tv-serie over het leven van Eminem, gebaseerd op zijn biografische film 8 Mile, is in de maak. Dit maakt 50 Cent bekend, die zal helpen bij de productie van de serie.

20 jaar geleden

Het is nu meer dan 20 jaar geleden dat 8 Mile werd uitgebracht met lovende kritieken, waarbij Eminem een ​​Oscar won voor Best Original Song met ‘Lose Yourself’, en ook enkele prijzen verdiende voor zijn optreden. Over die Oscar-overwinning gesproken, Eminem woonde niet eens de Academy Awards bij, omdat hij dacht dat een rapnummer geen kans maakte om te winnen en sliep de hele ceremonie door. Nu klinkt het alsof een nieuwe tv-serie de film gaat aanpassen aan het kleine scherm, aangezien 50 Cent ronduit zei dat de gebeurtenissen ‘in beweging’ waren om een ​​8 Mile-serie te maken.

Een serie over Eminem

In het radioprogramma Big Boy’s Neighborhood van REAL 92.3 FM had 50 Cent het over de reeks tv-series die hij had helpen maken toen hij aankondigde dat hij van plan was een serie over Eminem te maken. Hij zei: “Ik wil, ik ga 8 Mile naar de televisie brengen. “We zijn in beweging. Het wordt groots. Ik ben aan het werk. Ik heb geen blindgangers. Ik denk dat het er moet zijn voor [Eminem’s] nalatenschap, want het is belangrijk voor mij dat ze het begrijpen.”

Echte hiphopman

50 Cent en Eminem zijn echt goede vrienden, en de beroemde rappers hebben elkaar in de loop der jaren veel geprezen. Vorig jaar zei 50 Cent dat hij niet gelooft dat zijn collega-rapper genoeg krediet kreeg voor de bijdrage die hij aan de hiphop leverde, en noemde hem een ​​’echte hiphopman’. De originele 8 Mile-film is uitgebracht in 2002 en is momenteel beschikbaar om te streamen op Netflix voor degenen die hem nog niet hebben gezien.

Bron: Ladbible

Beeld: Wikipedia

You May Also Like