Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met dit trucje kun je verwijderde WhatsApp-berichten toch lezen

whatsapp

“This message was deleted” is misschien toch wel de meeste irritante melding die je kunt krijgen als je op WhatsApp zit. De nieuwsgierigheid borrelt in ons op: wat zei die persoon?! Goed nieuws: vanaf nu kun je er gewoon achter komen wat hij of zij voor je achterhoudt!

This message was deleted” is misschien toch wel de meeste irritante melding die je kunt krijgen als je op WhatsApp zit. De nieuwsgierigheid borrelt in ons op: wat zei die persoon?! Goed nieuws: vanaf nu kun je er gewoon achter komen wat hij of zij voor je achterhoudt!

Whatsapp: beste app ooit

Whatsapp; wie heeft het niet op zijn telefoon? Een perfecte manier om in contact te blijven met vrienden, verre familie en je collega’s. Sinds een tijd kun je ook je verstuurde berichten verwijderen. Niet heel anoniem, want de ander krijgt dan die vervelende melding van ‘This message was deleted’. Irritant, maar waar.

Verwijderde berichten teruglezen

En dat is een bummer, want je wil weten wat de ander per se wilde verwijderen voordat jij het leest! 9 van de 10 keer wil de boosdoener ook niet eens vertellen wát er in het bericht stond. Hmmm. Gelukkig helpt deze gast van het YouTubekanaal ‘Handig’ je. Hij legt je stap voor stap uit hoe je deze verwijderde berichten tóch terug kan lezen! 1 – 0 voor ons! Vanaf nu is het dus oppassen geblazen als je zélf per ongeluk een verkeerd bericht stuurt naar een ander, want die ziet deze video uiteraard ook…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like