Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Treinmachinist beëindigt laatste dienst na 52 jaar op het spoor

Treinmachinist
Beeld: Twitter

Een Treinmachinist heeft zijn laatste dienst beëindigd na 52 jaar op het spoor te hebben gewerkt. Joe Crean, afkomstig uit Glossop in Derbyshire, werd overmand door emoties toen hij het perron opliep na zijn laatste dienst op het spoor, waar hij al meer dan een halve eeuw heeft gewerkt. Een juichende menigte van Joe’s naasten en geliefden verzamelde zich voor de gedenkwaardige gebeurtenis op het station Manchester Piccadilly.

Het begin

De 69-jarige begon zijn spoorwegcarrière in 1971 als steward in het restauratierijtuig van British Rail. Terugdenkend aan zijn decennialange roeping, onthulde hij: “Ik heb meer dan een halve eeuw dierbare herinneringen aan het spoor en het betekent veel om mijn laatste reis te delen met zowel mijn familie als mijn spoorwegfamilie. Ik kijk ernaar uit om meer tijd door te brengen met mijn vrouw, Christine, mijn zonen Gary en Shane, en uitgebreide familie, die bedachtzaam naar mijn laatste rit kwamen kijken.” De directeur van TransPennine Express, Matthew Golton, zei: “Joe’s pensionering markeert het einde van een tijdperk, maar zijn nalatenschap en bijdragen aan de toekomstige generatie chauffeurs zullen doorgaan.”

Treinmachinist
Beeld: Twitter

Hartverwarmende felicitaties

Het hartverwarmende moment heeft sindsdien de harten van het internet veroverd. Duizenden gebruikers van sociale media haastten zich om hun felicitaties voor Joe na meer dan vijf decennia dienst te delen en wensten hem het beste nu hij dit spannende nieuwe hoofdstuk ingaat. Een Facebook-gebruiker postte: “Wat een briljante heer, veel geluk met je pensioen.” “Hoe mooi, gelukkig pensioen Joe,” voegde een tweede toe. Een derde merkte op: “Zo’n geweldige lange dienst die dagelijks mensen veilig in de trein naar hun bestemming brengt. Gefeliciteerd. Ik wens je een welverdiend pensioen.” “Zo velen voelen hun verlies als ze hun werk voor de laatste keer verlaten,” schreef een vierde, “kon iedereen maar zo’n afscheid krijgen in plaats van een triest weglopen van een werkend leven waarvan ze hielden.” Een zesde sloot zich hierbij aan: “Dit is hartverwarmend om de steun voor hem te zien. Een geweldige reis die hij allemaal heeft meegemaakt, ik wens hem het allerbeste met zijn pensioen.” Een laatste Facebook-gebruiker schreef: “Gefeliciteerd meneer Crean met de lange en toegewijde innings. Fijne pensionering. Maak het beste van de komende tijd en leef het leven nu ten volle. U hebt het niet alleen verdiend, maar verdient het beste van alles wat nog moet komen.”

Treinmachinist
Beeld: Twitter
Beeld: Twitter

Check ook: Treinmachinist is klaar met lelijke vrouwen: ‘Ik wil een diamant’

Bron: ladbible.com

Beeld: Twitter

You May Also Like