Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Tragisch ongeval: Dakloze vrouw (27) verliest het leven na incident met grasmaaier

Beeld: Shutterstock

In Californië, Verenigde Staten, kwam het tragische leven van een 27-jarige dakloze vrouw op een afschuwelijke manier ten einde. Terwijl ze in het hoge gras lag te slapen, werd ze fataal overreden door een grasmaaier. Dit hartverscheurende incident werpt een schokkend licht op de gevaren waarmee daklozen dagelijks worden geconfronteerd. Laten we een moment nemen om stil te staan bij deze tragische gebeurtenis.

Het noodlottige incident

Op 8 juli besloot Christine Chavez, een dakloze vrouw, even te rusten in een park. Ze viel in slaap in het hoge gras, zonder te weten dat even later een grasmaaier zou arriveren om het gras te maaien. Helaas merkte de chauffeur van de grasmaaier Chavez niet op en reed over haar heen. Door de tragische gebeurtenis raakte de vrouw verstrikt in de messen van de grasmaaier en overleed vrijwel direct.

Nadat de grasmaaierchauffeur het noodlottige incident had ontdekt, belde hij onmiddellijk de hulpdiensten. Toen de familie van Chavez de plaats van het drama bezocht, vonden ze daar nog resten van botten en kleding van hun geliefde. Het is niet duidelijk waarom de familie niet op de hoogte was van de aanwezigheid van hun dierbare op dat moment en waarom er geen passende maatregelen waren genomen om dit te voorkomen.

incident grasmaaier overreden door grasmaaier
Beeld: Shutterstock

Onopgemerkt of onrechtvaardigheid?

De politie zegt dus dat het om een ongeluk gaat, maar de zus van Chavez gelooft het verhaal niet. Ze is een inzamelingsactie begonnen om een rechtszaak te starten. Volgens haar is het onmogelijk dat de bestuurder haar zus niet heeft zien liggen in het gras.

Check ook:Dave Roelvink geeft daklozen matras en gaat er lekker bij liggen

Bron: Linda

You May Also Like