Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Toyboy-echtgenoot (25) getrolld omdat hij er ‘ouder uitziet’ dan zijn vrouw (62) 

Toyboy
Bron: TikTok

Een 25-jarige man is online het doelwit van trollen die beweren dat hij er ouder uitziet dan zijn 62-jarige vrouw. Echtgenoot Quran McCain en vrouw Cheryl McGregor uit Georgia, VS, hebben een leeftijdsverschil van 37 jaar en delen regelmatig TikTok-video’s vanuit hun huis in Rome in Italië.

@oliver6060 Hes my better half @kingqurannewpage #CapCut #DoritosTriangleTryout #fyp ♬ original sound – .

Ouder door zijn haar

Een video die het koppel onlangs uploadde en waarin ze een dansroutine uitvoeren ging viraal nadat gebruikers commentaar gaven op het uiterlijk van het duo. De clip, die door meer dan 224k mensen is bekeken, heeft honderden reacties opgeleverd waarbij fans beweren dat Quran’s haar hem ouder heeft gemaakt en hij er nu ‘ouder uitziet dan zijn vrouw’. Eén persoon zei: “Je begint er ouder uit te zien dan haar, hoe is dat mogelijk?” Een ander voegde eraan toe: “Hij ziet er inderdaad oud uit. Net als zij.” “Omg hij ziet er nu net zo oud uit als haar [sic],” voegde een derde social media gebruiker toe. Verwijzend naar hun gelijkenis zei een andere TikTok-gebruiker: “Broers en zussen of aan het daten.” “Hij ziet er ouder uit dan haar,” voegde een vijfde persoon toe, terwijl een ander toevoegde: “Arme jongen. Hij ziet eruit alsof hij zijn haar heeft geverfd om er ouder uit te zien.”

@oliver6060 He looking hubgry im about to feed him @kingqurannewpage #fyp #viral #couplegoals #agegap #wegoneat ♬ original sound – Itsmejyy

Hun liefdesverhaal 

Cheryl is al oma van 17, maar het stel verwacht momenteel hun eerste kind samen via draagmoederschap. Ze ontmoetten elkaar in 2012 toen Quran nog maar 15 jaar oud was en in een fastfoodrestaurant werkte met Cheryl’s zoon Chris, maar ze begonnen pas in november 2020 te daten. Quran stelde de vraag in juli 2021 met een verlovingsring van 2.200 pond. Het stel vertrok in september datzelfde jaar naar Tennessee en bezegelde de deal met slechts twee vrienden en getuigen. Quran zei eerder: “Ik was extreem nerveus en deed mijn best om mijn kalmte te bewaren, maar ik huilde zodra we de parkeerplaats opreden. “Er zijn veel redenen waarom ik Cheryl tot mijn vrouw heb gekozen.” Hij voegde eraan toe: “Ze is mooi, elegant, sterk, nobel, eerlijk en meelevend. “Cheryl was geschokt omdat ze niet wist dat ik haar ten huwelijk zou vragen, maar het gaf haar een speciaal gevoel. Het stel heeft in het verleden hun seksleven beschreven als “geweldig”, en hebben hun eigen OnlyFans account waar ze pikante video’s online zetten.

@oliver6060 Replying to @preppy___girl__ just because I’m older doesn’t mean I’m not their mother #reply #fyp ♬ original sound – FOLLOW ME NOW

Check ook: Koppel met 19 jaar leeftijdsverschil mikpunt van kritiek: ‘Is dat je vader?’ (sgxl.nl)

Bron: dailyrecord.co.uk

Beeld: TikTok

You May Also Like