Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Totale boer in LLDL heeft geen idee wat ‘blozen’ is: ‘Wa’ beteeek’n’ da’?!’

De makers van SBS-datingshow Lang Leve de Liefde weten keer op keer weer de meest bijzondere figuren te vinden om aan het programma mee te doen. Soms zo bijzonder, dat je bijna gaat denken dat het acteurs moeten zijn. Ook een totale boer in de nieuwste aflevering lijkt daar weer zo’n voorbeeld van te zijn.

boer in LLDL

Blozen

Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, is een programma waarin singles direct gaan ‘samenwonen’ op de eerste date, terwijl camera’s die overal in het huis hangen, alles vastleggen. Vooral in het begin vaak nogal onwennig natuurlijk. Om het ijs wat te breken, hebben de makers daarom een bak met vragen en opdrachtjes klaargezet, die de deelnemers elkaar kunnen stellen. In deze aflevering zien we hoe de dame een kaartje pakt met de opdracht: ‘Probeer mij te laten blozen’. Haar date heeft echter geen idee wat dit is, zo blijkt uit zijn reactie: ‘Wa’ beteeek’n’ da’?!’

Plaatsvervangende schaamte

Kijkers gaan dan ook stuk om de totale boer in LLDL, zo blijkt uit de vele honderden reacties op het fragment. Zo schrijft ene Ilka: “Ik bloos nu ook. Van plaatsvervangende schaamte.” Naomi denkt echter dat hij de boel voor de gek houdt: “Hij houd zich mooi voor de domme 🤣👌 lijkt mij stug dat hij niet weet wat blozen is haha.”

Check het fragment met de totale boer in LLDL hier:

Check ook: Kijkers gaan stuk om hilarisch LLDL-koppel: “Geef ze hun eigen serie!” (sgxl.nl)

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like