Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Top 5 Halloween events in 2022!

Het “festival seizoen” is natuurlijk bijna afgelopen. Maar niet getreurd, want dit jaar kan je nog genieten van een aantal Halloween events! We hebben natuurlijk even een top 5 voor jullie samen gesteld. Check ze hieronder!

1. Smèrrig Halloween Festival

Een eng spookje werkelijkheid maken tijdens dit festival. Een nieuw avontuur op zaterdag 22 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch worden je stoutste dromen werkelijkheid daar waar jouw nachtmerrie om wordt getoverd tot een van je fijnste gedachtes. Haal hier je tickets.

2. Crazy Sexy Cool Halloween Festival

29 oktober zijn we terug in het Zuiderpark met spookhuizen, scarezones, scareactors die je de stuipen op het lijf jagen én natuurlijk de leukste urban, house en techhouse namen. Bestel nu je tickets via deze site!

3. Happy Halloween

Op vrijdag 4 november 2022 is het tijd voor HAPPY HALLOWEEN, de grootste Halloweenparty ooit in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wat mag je verwachten? Een mix van de beste DJ’s & artiesten, sensationele acts en spectaculaire visuele verrassingen. Be part of the hype in je meest waanzinnige glamorous outfit en show je look op de rode loper. Haal hier je kaartjes!

4. Amsterdam Halloween

Het is nu tijd voor deze goden, godinnen en krijgers om hun mysterieuze geheimen te onthullen. Op 29 oktober 2022, tijdens de ongelukkige 13e editie van Amsterdam Halloween, komen de Maya’s de wereld weer overnemen. Koop je kaartjes nu!

5. Glow in the Dark

De festival Glow In The Dark organiseert ook dit jaar een Halloween editie. Zoals de naam al zegt is het een glow in the dark festival. En wat past er nou beter bij Halloween dan een donkere sfeer? Op het festival zullen 3 stages aanwezig zijn, waar Tech House, Future House en Techno te horen zullen zijn. Ze zullen ervoor zorgen dat jij de Halloween van je leven tegemoet gaat. De kaartverkoop gaat snel dus wees er snel bij!

Bron & beeld: Festivalfans

You May Also Like