Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Toekomstige buren André Hazes voelen bui al hangen: ‘Maken ons zorgen om de rust’

buren andré hazes

Afgelopen weekend verscheen het gerucht dat André Hazes jr. een nieuw huis gekocht zou hebben in Wilnis, Noord-Holland. Shownieuws ging een kijkje nemen bij de poepchique twee-onder-een-kapwoning en wist het gerucht te bevestigen. De toekomstige buren van André Hazes lijken echter niet bepaald uit te kijken naar de komst van de zanger.

buren andré hazes

848.000 euro

Shownieuws klopte even aan bij de woning en sprak met de huidige bewoners van het huis. “Ze kwamen uiteindelijk toch naar buiten. Zij hebben ons bevestigd dat het dus inderdaad André Hazes is die hun huis heeft gekocht, dus we kunnen het bij deze officieel melden”, aldus Bart Ettekoven in Shownieuws, die ook weet te melden wat André voor het huis betaald zou hebben. “848.000 euro. Althans, dat was de vraagprijs.”

Zorgen om de rust

Het is een leuke twee-onder-een-kapwoning, maar ik dacht wel meteen: het is wel echt in een straat met veel huizen. Vanuit de achtertuin kijken er minimaal vijf andere huizen in zijn achtertuin”, vervolgt Bart, die ook met wat toekomstige buren van André Hazes gesproken zou hebben. “We spraken ook wat mensen die er in de buurt wonen en die maken zich ook best wel zorgen om de rust.”

Mensen voor de deur?

Toch denkt Bart niet dat de straat straks vol zal staan met Hazes-fans. “Ik woonde vroeger niet zo ver bij Connie Witteman vandaag in Voorburg, daar ben ik opgegroeid en daar stonden echt regelmatig mensen voor de deur voor een foto met handtekening. Maar volgens mij is die tijd wel een beetje voorbij.”

Bron: Shownieuws

Beeld: Funda, Instagram

You May Also Like