Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Titanic’ keert terug naar bioscopen in 3D

Was jij een van die mensen die Titanic 21 keer in de bioscoop heeft gezien? Dan kun je daar een 22ste keer aan gaan voegen. De iconische film uit 1997 keert terug naar de bioscoop voor zijn jubileum. De film zal volgend jaar wereldwijd in de bioscoop te zien zijn.

Titanic wordt 25

De door James Cameron geregisseerde film, met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet, was de eerste film die de grens van $ 1 miljard bereikte ($ 2,195 miljard in totaal), en hij stond bovenaan de lijst, totdat “Avatar” het in 2010 overtrof. In 2012 werd Titanic al een keertje opnieuw uitgebracht. Wereldwijd heeft de film 326 miljoen euro opgebracht. Omdat de film in 2012 voor het laatst is gereviseerd, is hij een beetje gedateerd. Titanic, verantwoordelijk voor 11 Oscars, viert zijn 25-jarig jubileum daarom in de bioscoop met een speciale tijdelijke 3D 4K-vertoning. Fans kunnen verwachten dat de film begin 2023 terugkeert naar het grote scherm.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cIJ8ma0kKtY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Ook Avatar in de maak

Er komen dit jaar twee Avatar-films naar het grote scherm. De film “Avatar”, die 13 jaar oud is, is helemaal aangepast aan deze tijd. Het verschijnt op 23 september in de bioscopen. Het vervolg op Avatar verschijnt op 16 december in de bioscoop. Deze film gaat “Avatar: The Way of Water” heten. Ben je ook van plan om naar deze film te gaan? Koop je kaarten in elk geval op tijd, als je een liefhebber bent van de bovenstaande films.

Bron: fhm.nl

Beeld: Youtube

You May Also Like