Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tino Martin verschijnt kacheltjelam bij optreden: ‘12.000 euro voor betaald!’

tino martin

Tino Martin is een van de duurste artiesten die er momenteel in Nederland te boeken zijn. Dit betekent echter allesbehalve dat je ook krijgt waarvoor je betaald. Op beelden die Juicechannel vandaag publiceerde is te zien hoe de zanger afgelopen weekend kachellam op het podium stond.

Hele middag aan de zuip

Tino trad afgelopen weekend op tijdens een 25-jarig huwelijksfeest maar dat verliep niet bepaald vlekkeloos. “Tino Martin had dit weekend een optreden maar heeft daarvoor de hele middag aan de zuip gezeten”, schrijft Juicechannel op Instagram. Op de bijgaande beelden is te zien dat hij wankel op het podium staat en behoorlijk vals en buiten de maat zingt.

12.000 euro betaald

Een bron meldt aan Juicechannel: “Ze hebben 12.000 euro voor hem betaald. Het was echt een drama. Na het feestje moest die ook meteen weg van zijn manager. Hij mocht geen foto’s maken.”

“Erg onzeker”

Eerder kreeg een optreden van Tino Martin tijdens Bevrijdingsdag al bakken met kritiek omdat hij lam op het podium stond. Hierover zei hij toen: “Daar heb ik wel een deuk van opgelopen. Ik werd er heel erg onzeker van ook.” Veel heeft hij er dus niet van geleerd.

Check het lamme optreden van Tino Martin van afgelopen weekend hier:

Tino Martin
Tino Martin

Bron en beeld: Juicechannel Ditjesendatjes

You May Also Like