Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Tino Martin opnieuw kacheltjelam tijdens optreden: ‘Compleet van de kaart!’

tino martin

Tino Martin heeft de reputatie niet vies te zijn van een drankje of twee. Dit niet alleen ná een optreden, maar regelmatig ook vóór hij het podium op klimt. Ook nu zijn er beelden verschenen van een bedrijfsfeest, waar Tino opnieuw compleet kacheltje lam op het podium lijkt te staan.

12.500 euro

Het zijn niet de eerste keer dat er beelden verschijnen waarop Tino Martin flink onder invloed lijkt te zijn terwijl hij op het podium staat. Afgelopen zomer zorgde bijvoorbeeld voor verbazing door flink aangeschoten op het podium te klimmen op een 25-jarig huwelijksfeest, waarbij mensen 12.500 euro betaald zouden hebben voor zijn komst. In HLF8 weet de volkszanger het vals zingen vervolgens aan het feit dat we ‘allemaal wel eens een mindere dag’ hebben en ontkende hij een alcoholprobleem te hebben.

Compleet van de kaart

Afgelopen weekend leek het echter toch weer flink raak te zijn. Yvonne Coldeweijer kreeg beelden binnen van Martin die flink aangeschoten op het podium lijkt te staan. Ze beschrijft: “Er zijn weer beelden opgedoken van een zeer onprofessioneel optreden van Tino. Hij was afgelopen weekend geboekt op een bedrijfsfeest en stond volgens spionnen compleet van de kaart op het podium. Bezoekers en organisatie stonden met open mond te kijken. De eigenaresse heeft hem hierna van het podium laten begeleiden. Bedrijf betaalt tussen de 10 en 15k voor een optreden. Zij waren echt in shock en not amused!”

Check de beelden van Tino Martin die kacheltjelam op het podium lijkt te staan hier:

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like