Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Tinder grijpt in na docu over ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev

tinder swindler

Heb jij de spraakmakende documentaire ‘The Tinder Swindler’ op Netflix al gezien? Waarschijnlijk heb je er minstens van gehoord en dat is niet gek: de documentaire is één van de best bekeken titels van de afgelopen tijd. In de docu staat een 33-jarige nepmiljardair uit Israël centraal die heel veel vrouwen op Tinder geld (lees: echt heel veel geld) aftroggelt. Het doek is nu echt voor de crimineel gevallen, want Tinder heeft zijn account opgedoekt.

Tinder Swindler

De nepmiljardair Simon Leviev heeft via Tinder verschillende vrouwen voor miljoenen euro’s opgelicht, waaronder een Nederlandse vrouw. Hij loog dat hij steenrijk was en zijn vader een diamantmagnaat is. Hij investeerde veel in de Tindergesprekken, net zolang tot de vrouwen voor hem op de knieën gingen zodra hij zogenaamd in gevaar zou zijn en geld nodig had. De vrouwen geloofden hun Tinderman en gaven hem contant geld of zelfs hun creditcards. Als het is goed is zouden ze het geld wel weer terugkrijgen. Je raadt ‘m al: dat is natuurlijk nooit gebeurd.

Van Tinder verbannen

Afgelopen woensdag kwam de documentaire op Netflix én was Simon nog actief op Tinder. Dat duurde niet lang, want Tinder heeft de man inmiddels van de app verbannen. Wel is hij nog actief op Instagram en daar zou hij binnenkort zijn kant van het verhaal willen toelichten. Nou… we zijn benieuwd. Zo ziet The Tinder Swindler eruit:

Check de trailer van Tinder Swindler hier:

You May Also Like